Четвърто издание на Отличие „Принос в механизацията на земеделието“

Kонкурсът Отличие „Принос в механизацията на земеделието“ се организира от Министерството на земеделието, храните и горите, Русенски университет „Ангел Кънчев”, Аграрен университет, Селскостопанска академия, Научно-технически съюз по машиностроене и вестник „Земеделска техника”.

Благодарение на досегашните си три издания (2014 – 2016 г.) събитието успя да се утвърди като Празник на механизацията на земеделието.

Формулярите за тазгодишното издание на Отличието са обособени в 3 основни направления в зависимост от особеностите на земеделието:

– Направление 1 „Български производител на земеделска техника“

– Направление 2 „Иновации” – Участва се в категориите „Енергетични машини”, „Самоходни прибиращи машини” и „Работни машини” с подкатегории за различни по направление на производство и размер стопанства

– Направление 3 „Механизация в земеделското производство” – Класирането ще бъде в категории полевъдство, животновъдство, трайни насаждения, смесено производство за различни по размер стопанства.

Приканваме всички работещи в сектор „Земеделие“, нашите партньори и колеги, фирмите, произвеждащи и внасящи техника за селското стопанство и земеделските производители да продължат да следят информацията за Отличието и да участват в конкурса.

Награждаването на победителите ще бъде на 7 декември 2017 г. в сградата на НТС, София.

От Организационния комитет

Оставете първия коментар към "Четвърто издание на Отличие „Принос в механизацията на земеделието“"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*