Обявиха победителите в конкурса „Да на красотата“

Двадесет и седем награди ще бъдат връчени от конкурса „Да на красотата“, който се организира съвместно от Федерацията на жените и Община Разград. Председател на комисията е Галина Георгиева-Маринова – зам.-кмет на Община Разград, която благодари на всички участници, които са се включили тази година. Над 70 адреса са посетени на два етапа – през юли и в края на септември по предварителна заявка за участие на кандидати в конкурса.

В категория „най-красив двор“ победители са: ул. „Люле Бургас” №4а в Разград – Диана Атанасова и ул. „Гаврил Кръстевич” №17 – Димитринка Димитрова.

В следващата „най-красив балкон“ челници са: ул. „Плиска” №15 в Разград – Анка Колева и ул. „Кирил и Методи” №1, вх. А, ет. 2 в Разград – Димка Тодорова.

За „най-добре поддържан цялостен блок и предблокови пространства“ победител е ж.к. „Орел” бл. 2, вх. Г в гр.Разград – Радка Митева.

В категория „заведения за обществено хранене“ първи е „Капански стан” в с. Гецово, община Разград – Димитричка Димитрова.

При „учебни заведения“ първо е ОУ „Никола Икономов” в Разград.

В категория „красиви дворове по населени места на територията на община Разград“ първо е с. Гецово – ул. „Тракия” № 3 – Румяна Йоргова, следвано от с. Просторно – ул. „Вапцаров” № 2 – Диана Георгиева и ул. „Чавдар Войвода” № 25 – Стоянка Стоянова; и с. Раковски – ул. „Сребърна” № 7 – Весиле Мехмедова.;

Наградите на отличилите се ще бъдат връчени на благотворителния концерт, организиран от „Федерация на жените” – Разград и Община Разград на 17 ноември 2017 г. от 18.00 ч. в сградата на НЧ „Развитие – 1869“ по случай Деня на християнското семейство.

Мариета КИТАНОВА

Оставете първия коментар към "Обявиха победителите в конкурса „Да на красотата“"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*