„Скания България“ отвори нов сервиз в Русе

Новият комплекс се намира на изхода на Русе в посока София

Намира се на изхода на Русе в посока София и е с най-добрата локация в страната

Управителят на „Скания България“ Петър Дончев приветства гостите и презентира продуктите на „Скания“

„Скания България“ откри своя нов сервизно-технически комплекс на територията на град Русе. Церемонията по откриването се състоя на 20 октомври. Официални гости бяха зам. областният управител на област Русе Валентин Колев, зам.-кметът по устройство на територията на община Русе Димитър Наков и др.

На церемонията присъства лично и главният изпълнителен директор на „Скания“ за България и Румъния Хокан Сундстрьом.
Управителят на „Скания България“ Петър Дончев приветства гостите и презентира продуктите на „Скания“.

Новият комплекс се намира на изхода на Русе в посока София

Новият сервиз се намира на изхода на Русе в посока София и е с най-добрата локация в страната. Разположен е на 3,8 дка площ. В него ще се извършва сервиз на товарни автомобили, ремаркета и автобуси, продажба на нови и употребявани камиони. Складът на сервизни части е на стойност 100 хил.лв. и предлага спешна доставка до 24 часа без допълнително оскъпяване за клиента. На разположение за клиентите е и най-съвременното специализирано оборудване с компютърна диагностика. В дилърството ще има покритие на финансирането от „Скания“, което включва различни видове лизинг – финансов, оперативен, както и „Скания каско застраховка“, която е изцяло насочена и оптимизирана за транспортни компании. Сервизът в Русе ще работи от понеделник до петък, от 8 до 17 ч., като тенденцията след време е да се премине на смени и да се удължи работното време. Стартира със 7 души – четирима механици, двама търговци и един управител.

Георги Главчев, който отговаря за сервизната мрежа в България, връчи ключа на новия сервиз в Русе на неговия управител Петко Петков

С отварянето на центъра в Русе „Скания България“ вече става водещата компания, дилър на транспортна техника, с най-много открити сервизи в страната. В момента във фирмата работят 103-ма души, а през 2016 година е спечелила награда за най-добър работодател.

Камион №1 за 2017 година

В края на церемонията Георги Главчев, който отговаря за сервизната мрежа в България, връчи ключа на новия сервиз в Русе на неговия управител Петко Петков.
След края на официалната част всички гости, представители на бизнеса и на медиите имаха възможност да разгледат отблизо товарните автомобили, да се запознаят с услугите на компанията и да се снимат с Kамион №1 на 2017 година – S серията на SCANIA.

Всички гости имаха възможност да се снимат с камион №1 за 2017 година

Оставете първия коментар към "„Скания България“ отвори нов сервиз в Русе"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*