Творческа среща „Мисия учител“ се състоя в Бисерци

Творческа среща на тема „Мисия учител“ организира Клуб „Емпатия“ към Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Община Кубрат, съвместно с кметството в село Бисерци на 10 юли тази година.
Специален гост на срещата дългогодишната и уважавана от поколения възпитаници Мюкерем Адемова. Защо е избрала да бъде учителка, какви спомени пазени от годините прекарани в родното училище, как се става добър учител и други въпроси намериха място в открития разговор между представителите на Клуб „Емпатия“ и скъпата ни гостенка.
„Най-трайни са уроците, усвоени чрез преживяване и съпреживяване. Днешната ни инициатива, ще се помни. В непринуден и приятелски разговор да научиш толкова много полезни и ценни неща, поднесени по заинтригуващ начин-не се случва всеки ден.“ – сподели Надие Карагьозова, секретар на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Община Кубрат.
Кметството в Бисерци в последните години е било домакин на много информационно-превантивни кампании: „Обществен ред и сигурност“, „Емоционална подкрепа на деца в конфликт със закона“, „Да бъдем позитивни“, „Подари играчка – усмихни дете“. Затова Карагьозова изказва своята огромна благодарност за доброто сътрудничество и партньорство.

Оставете първия коментар към "Творческа среща „Мисия учител“ се състоя в Бисерци"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*