Полицаи от Разградско с награди за празника на МВР

Състояха се и традиционните спортни състезания и турнири на служителите на реда

Общо 47 служители на МВР от Разградска област са наградени или повишени в навечерието на професионалния празник на МВР – 5 юли, и във връзка със 138-годишнината от създаването на Министерството на вътрешните работи. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Разград.
Със заповед на министъра на вътрешните работи с „почетен знак III степен“ е удостоен инспектор Галин Галенов Тупев – разследващ полицай в отдел „Разследване“.
С отличие „писмена похвала“ министърът на вътрешните работи награждава младши инспектор Стефан Цвятков Димитров – младши автоконтрольор II степен в РУ – Исперих.
Със заповед на директора на ОДМВР – Разград с отличие „обявяване на благодарност“ с парична награда е награден инспектор Калоян Божков Маринов – разузнавач V степен в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ на отдел „Криминална полиция“.
27 служители на ОДМВР, от които 6 на ръководни длъжности са получили отличие „писмена похвала“ със заповеди на директора на ОДМВР-Разград. Други 17 служители отново със заповед на директора на ОДМВР са преназначени на по-висока длъжност в рамките на съответния вид длъжност.
Професионалният празник на МВР по традиция бе отбелязан с турнири по тенис на маса, футбол на малки врати, стрелба с боен пистолет и риболовно състезание.
Мариета КИТАНОВА

Оставете първия коментар към "Полицаи от Разградско с награди за празника на МВР"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*