Истински фурор и силни емоции на представленията на Цирк „София“

Водещият Драго Драганов за пореден път показа майсторство на манежа и извън него

Свилен Кехайов

Силни емоции, много смях, забавления, спиращи дъха сцени, подкосяващи краката изпълнения… Всичко това, гарнирано с изключително силното сценично присъствие на водещия Драгомир Драганов. Висока класа и стил, поднесени от истински професионалисти.

За посетителите на Национален Цирк „София“ водещият Драго Драганов за пореден път показа майсторство на манежа и извън него. Всеки стъпил на прага на цирка е удостоен с честта да бъде посрещнат лично от корифея на българската сцена. С всичката си любов той поздравява своите малки и големи гости и нежно ги приласкава в магичния свят на цирковото изкуство. Още на входа, облечен в старинна циркова ливрея, той се снима с всяко дете или възрастен, който пожелае. След това държи цялата публика в постоянно очакване и нетърпение за следващото изпълнение. И така, една след друга започват да се изреждат вълнуващи сцени. Всяко следващо изпълнение е по-силно и по-интригуващо от предходното. А между тях клоунът Румбата със своята сценична половинка Тина карат децата да полудяват от смях. Да не говорим, че и всички възрастни искрено се забавляват на шегите им.

Еми Велкова

Изключителната Еми Велкова – принцесата на цирка, впечатлява зрителите с неописуем чар, силна харизма, жизнерадостно излъчване, грация и съвършенство в изпълненията. Еквилибристът Митко Колев, който има редица гастроли извън България, за първи път играе на българска сцена именно под купола на НЦ „София“. Уникален и неповторим той впечатлява дамите с Херколесовите си форми и взривява публиката с чистота на изпълненията си, изключителна точност и прецизност и държи зрителите с притаен дъх до последния момент.

За щастие, организаторите на това прекрасно шоу са помислили и за хората със „слаби сърца“. Непосредствено след сцените, изпълнени с напрежение и очакване, предлагат на зрителите кратка, но изключително ценна за малките гости среща с редица животни: камили, коне, понита, гълъби, котки, а за финал огромни змии с респектиращи размери.

Митко Колев

Разбира се по време на двучасовата програма може да се насладите на представленията на фокусника Трезор; на Трио „София“; на Леонсия Докузова, носителка на специалната награда от Цирковия фестивал в Южна Корея, която с неимоверна концентрация и много стил изпълнява номера „отвесно въже“; на Маргарита и Стоян Наскинови, които забавляват публиката с прекрасната дресура на камили, гълъби, котки, змии; на Трио София, които впечатляват със силовото изпълнение „першове“; на двамата младежи Strength Brothers, които дебютират под купола на цирк „София“; и не на последно място на Свилен Кехайов, който радва окото със завидни умения по езда и с дресура на понита и камила, с която всеки желаещ може да се снима за спомен, а малките могат да яздят красивите понита.

Накрая, след всяко представление, Драго Драганов е навън, за да изпрати своите гости. Определено опашката за автографи е в пъти по-голяма, а децата не могат се разделят с него. С една дума казано: професионализъм – от началото до края!

А ако не сте водили малчуганите си на цирк, сега е моментът. 3-годишният ми син все още говори за него…

След силното присъствие в Русе Национален Цирк „София“ се отправи за градовете Разград, Търговище и Шумен. Намерете го!

Драгомира ГЕОРГИЕВА

Интервю с Драгомир Драганов

 

Оставете първия коментар към "Истински фурор и силни емоции на представленията на Цирк „София“"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*