ВС „Икономов“ с най-високи награди от Международен фестивал в Петрич

От 3 до 5 юни в гр. Петрич се състоя ХVІІ Фестивал на детско-юношеската забавна песен „Изгряват звезди“. В него взеха участие изпълнители от България, Италия, Македония и Русия.
Възпитаниците на маестро Вили Икономов също се включиха в музикалната надпревара и пожънаха голям успех за Русе и вокално студио за поп и джаз „Икономов“ при ВЧ „Зора“. В конкуренция с 34 изпълнители в първа възрастова група, Магдалена Георгиева завоюва първа награда, а Виктор Димитров – трета награда. В същата група Николай Радев бе отличен със специалната награда на Фондация „Изгряват звезди“. В четвърта възрастова група се представи Боряна Борисова, която също спечели първа награда. Изпълненията на Кристина Тодорова – „Обич моя“ и Just walk away й донесоха Гран при във втора възрастова група.
Гала концертът и награждаването на лауреатите се състоя вечерта на 5 юни, на откритата сцена на площада пред читалището в Петрич и се излъчи на живо по телевизия „Родина“.
Младите изпълнители се връщат в Русе щастливи и удовлетворени от представянето си във Фестивала и продължават усилена подготовка за нови постижения и в други музикални конкурси в България и чужбина.

Оставете първия коментар към "ВС „Икономов“ с най-високи награди от Международен фестивал в Петрич"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*