Новият губернатор на Русе Галин Григоров встъпи в длъжност

Новият областен управител Галин Григоров беше посрещнат днес от предшественика си. Стефко Бурджиев и заместник – областните управители Валентин Колев и Свилен Иванов придружиха Григоров до четвъртия етаж на Областна администрация, където го очакваха всички служители. По стара българска традиция беше посрещнат с менче с китка здравец и питка с мед за сполука и здраве.
Бурджиев поздрави с добре дошъл новия областен управител и му пожела попътен вятър, много спокойствие и много мъдрост, едно успешно и дълго управление. Смисълът на добрата работа в областта е да се работи добре с всички общини, за да може областта да е успешна. На раздяла Бурджиев благодари и на медиите за коректните взаимоотношения през годините.
Галин Григоров благодари за топлото посрещане и за доверието, което му е гласувано и отбеляза, че осъзнава сериозната отговорност, която поема, особено след човек като своя предшественик, който според него „…е най-големият експерт по гражданска защита в България, чийто трудов път е изцяло в държавните администрации“. „Гарантирам, че ще бъда всеотдаен и няма да се спра, докато ние не постигнем всичко това, което очакват русенци от нас“, каза още той. Подчерта, че приоритет в работата му ще са всички наболели проблеми, които са част от ежедневието на жителите в областта и изрази увереност, че с подкрепата на общините, с помощта на заместник-областните управители и народните представители ще се стреми да постигне много добри дела.
Поздрави към новоназначения областен управител поднесе и Пламен Стоилов, кмет на община Русе, който му поднесе поздравителен адрес и икона на Свети Георги Победоносец и му пожела успех в новото поприще.
По-късно, областният управител проведе кратка среща в своя кабинет с двамата си заместници и със Стефко Бурджиев.
Галин Григоров се запозна лично с всеки един от служителите по работните им места, както и със задълженията, които изпълняват.

Оставете първия коментар към "Новият губернатор на Русе Галин Григоров встъпи в длъжност"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*