Добрин Добрев е новият лидер на БСП в Разградска община

Общинската организация на БСП в Разград си избра нов лидер, тъй като досегашният председател Денчо Бояджиев стана народен представител и според Устава на БСП не може да съвместява двете функции.
При проведеното тайно гласуване разградските социалисти определиха с мнозинство от 52 гласа новият председател на общинската организация да бъде Добрин Добрев. Кандидатурите са били шест, като трима са си направили отвод, бе съобщено на пресконференция на ръководството на партията.
31-годишният юрист е областен лидер на Младежкото обединение в БСП и досегашен зам. председател на Общинската организация на БСП в Разград. Той е семеен със син на 3 години. В момента е юрисконсулт в Община Попово, а преди това работеше в Община Разград. Новият лидер на общинската организация на БСП – Разград благодари на партийната организация за гласуваното му доверие за този отговорен пост. Като основни приоритети в бъдещата си работа Добрев посочи преглед на структурите и анализ на състоянието на партийните структури, както и обновлението и привличането на нови членове в партийната организация. Той подчерта, че целта на социалистите на следващите европейски и местни избори през 2019 г. е да бъдат първа политическа сила в община Разград и да си върнат управлението на общината. „Имаме самочувствието и основанието да считаме, че досегашното управление на общината от кмет-социалист е допринасяло съществено за развитието на общината, като в последните две години наблюдаваме застой“, коментира Добрев.
Народният представител Денчо Бояджиев, който също участва в пресконференцията, съобщи, че лидерът на БСП Корнелия Нинова тръгва на обиколка в страната, като Разград ще е сред първите градове, където ръководството на социалистите ще проведе среща със симпатизанти, представители на местния бизнес и с граждани.
Бояджиев обяви, че ще има приемен ден за граждани всеки понеделник в къщата на БСП от 10 до 12 часа. Освен това всеки ден хората ще могат да поставят проблемите си и да се записват за приемната в адвокатската му кантора. Веднъж месечно народният представител ще организира и изнесени приемни в останалите общини в областта.
Мариета КИТАНОВА

Оставете първия коментар към "Добрин Добрев е новият лидер на БСП в Разградска община"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*