„Войните на Русе” ви канят на нова среща през май

През 2016 година, в гр. Русе се проведе Фестивал на бойните изкуства „Войните на Русе” – проведен като част от инициативата „Русе – европейски град на спорта 2016” с организатори и домакини Клуб „Мечтание” и Спортен клуб „Айкикен“.
Тази година Фестивалът на бойните изкуства „Войните на град Русе” ще се проведе под патронажа на Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно-почивно дело”, която чрез Военен клуб – град Русе ще бъде и домакин на събитието.
Фестивалът има за цел да представи на гражданите и гостите на град Русе всички практикувани и развивани в града бойни спортове, формации и изкуства под формата на демонстрации. Ще се представят и школите, художествените състави и клубовете по интереси към Военен клуб – гр. Русе.
Водеща идея на фестивала е презентиране пред децата, младежите и русенската общественост функциите и възможностите на структурите за сигурност, помощ и отбрана в град Русе, с цел популяризиране на дейността им, повишаване на техния имидж и доверие сред обществото.
Фестивалът се провежда за втора поредна година като организаторите на събитието целят той да се превърне в една нова традиция за града и обичан и желан от младежта формат.
За повече информация за събитието, молим да се обръщате към лицата, отговорни за организацията:

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/288616104924900

Оставете първия коментар към "„Войните на Русе” ви канят на нова среща през май"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*