Младежки събраха пари за абитуриенти в неравностойно положение

Сн.: "Плевен за Плевен"

Младежкият общински парламент на Плевен събра близо 3500 лв. от благотворителния пролетен бал, организиран с цел набиране на средства за абитуриенти в неравностойно положение. Инициативата получи подкрепа от председателя на Общински съвет – Плевен Мартин Митев и от част от общинските съветници. На бала Мартин Митев поздрави младежите и пожела успех на инициативата от името на Общинския съвет.
„За мен е чест да бъда сред вас на този благотворителен бал, посветен на кауза, която ние подкрепяме от години – да помагаме на деца в неравностойно положение. Хубавото на тази инициатива е, че в случая тя идва от деца и е насочена към деца. Днес, когато забързаното ни ежедневие е причина да не обръщаме често внимание на малки, но важни неща, не може да не ни радва факта, че млади хора като вас са готови да помогнат според възможностите си на свои връстници“, с тези думи се обърна към младежите председателят на местния парламент. Той пожела успех на инициативата и това първо издание на благотворителния бал да има продължение.
За настроението на присъстващите в залата на хотел „Ростов“ се погрижиха изпълнители от общински хор „Гена Димитрова“ с диригент Анелия Дечева. Музикален поздрав отправи и Марина Бадева, както и други приятели на Младежкия общински парламент. Благотворителният бал се реализира със съдействието на Община Плевен, хотел „Ростов” и печатница „Нима”.
Величка БОЖИКОВА

Оставете първия коментар към "Младежки събраха пари за абитуриенти в неравностойно положение"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*