Диян Генчев и приятели с въздействащ концерт в Доходното

Русенецът е участвал в музикални прояви и конкурси у нас и чужбина с ДВГ „Слънце“ и ДВГ „Приста“
Близо два часа продължи концертът спектакъл „Диян Генчев и приятели“ в Доходното здание на 20 април. Русенският изпълнител е участвал в множество музикални прояви и конкурси в страната и чужбина съвместно с ДВГ „Слънце“ и ДВГ „Приста“ и като техен солист.
Водещ на концерта беше Боряна Юлиянова, която се изяви и като сценична партньорка на Диян. На сцената излязоха още ДВГ „Приста“, балет „Импулс“, вокална формация „Вива Тийнс“ – Тутракан, Мирела и Пресияна Димитрови, Волена Апостолова, Симеон Йорданов, Борис Атанасов, Мария Минчева и други.
Специално за Диян са написали песни някои от най-известните български композитори, но публиката чу известни хитове от естрадата, рок музиката, модерната поп музика на български и английски език.
Освен че пее от малък, Диян свири на китара и на пиано. Тази година той ще завърши Математическата гимназия „Баба Тонка“ в Русе. Висшето си образование ще посвети на музиката. От сцената Диян благодари на родителите си, учителите, приятелите, на вокалния педагог Наталия Константинова, с която е работил години наред, както и на настоящия си педагог – Доротея Бальовска, ръководител на вокална група „Приста“ при Общински младежки дом Русе. Тя е автор и на въздействащия спектакъл.
ФОРУМ

Оставете първия коментар към "Диян Генчев и приятели с въздействащ концерт в Доходното"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*