Над 300 деца участваха в пролетен благотворителен спектакъл в Разград

Над 300 деца участваха в пролетния благотворителен спектакъл, който се състоя снощи в Разград. Организатори на събитието са Сдружение „Бъдеще за Европа” и Общинският културен център.
На сцената пред многобройната публика се изявиха малки таланти от детски градини „Зорница”, „Приказка” и „Славейче”, танцовите формации „Сладури”, „Еми денс”, „Арабея” и „Хроники”. Индивидуални изпълнения пред публиката представиха младите певци Павел Матеев, Васил Петров, Пламена Валериева, Алейна Кенанова и Камелия Николова.
Средствата, набрани от билети, ще бъдат използвани за наградния фонд на Десетото издание на Националния детски фестивал „Звезден път”, който ще се проведе на 23 и 24 юни в Разград. Председателят на Сдружение „Бъдеще за Европа” Златка Пенчева съобщи, че са събрани 768 лева, но по-важното е, че толкова много деца имаха възможност за изява. Общият награден фонд на фестивала е 10 000 лева, които ще бъдат осигурени и с помощта на спонсори.
Във фоайето на Общинския културен център преди спектакъла ученици от клубовете „Репортери” и „Слово” към Центъра за ученическо, техническо и научно творчество продаваха благотворително свои изделия.
Мариета КИТАНОВА

Оставете първия коментар към "Над 300 деца участваха в пролетен благотворителен спектакъл в Разград"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*