Първо кулинарно състезание „Ние готвим по-добре (пролет, 2017)“

сн.: Аз, жената

На 05 април 2017 г. ще се състои Първото кулинарно състезание „Ние готвим по-добре (пролет, 2017)“ под патронажа на Веселка Лилова, директор на Общоградското средношколско общежитие в гр. Плевен.
Състезанието е на тема Великденска изненада и се провежда по повод предстоящите великденски празници. Домакин на кулинарната надпревара е ОСО – Плевен и в нея ще се включат ученици от различни класове от Професионалната гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване, Професионалната гимназия по мениджмънт и хранителни технологии, Професионалната гимназия по туризъм, Математическата гимназия „Гео Милев“, Държавната финансово-стопанска гимназия „Интелект“.
Учениците ще представят кулинарните си заложби отборно и индивидуално. В първия кръг на състезанието отборите ще имат за задача да приготвят пролетни парти хапки, а във втория – всеки участник ще декорира свое великденско яйце с помощта на предварително определени от организаторите материали.
Победителите в надпреварата ще получат сертификат с приза Master Chef (пролет, 2017), а класиралите се на второ и трето място ще получават грамоти за отлично представяне в Първото кулинарно състезание „Ние готвим по-добре (пролет, 2017)“. Предвидени са и две специални награди – изненади за учениците.
Оценители на вкусното съревнование, в качеството на експертно жури, ще бъдат четирима преподаватели, чиито имена ще бъдат обявени в деня на състезанието, а в качеството на екзаминатор ще бъде Веселка Лилова, директор на ОСО – Плевен.
Величка БОЖИКОВА

Оставете първия коментар към "Първо кулинарно състезание „Ние готвим по-добре (пролет, 2017)“"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*