Поетичен конкурс на името на проф. Боян Пенев подготвят в Разград

defaultПоетичен конкурс на името на проф. Боян Пенев за младите пишещи хора организират Община Разград и Общността на писателите, съобщи Виолета Антонова, главен експерт в Дирекция „Култура, туризъм, спорт“ в Община Разград
Той е насочен към автори до 20-годишна възраст. Участниците в надпреварата имат право да представят до три непубликувани творби, без тематично ограничение.
За победителя в поетичния конкурс е осигурена премия в размер на 200 лева, за спечелилия второ място паричната награда 150 лева, а за класиралия се на трета позиция – поощрение в размер на 100 лева.
Участниците в конкурса трябва да изпратят творбите си в три екземпляра, придружени със следната информация – трите имена, възраст, адрес, телефон, имейл за връзка. Младите поети могат да пращат творбите си на електронния адрес: kultura@razgrad.bg или по пощата на адрес: гр. Разград, бул. „Бели Лом“ №37А, до Дирекция „Култура, спорт, туризъм“, за поетичен конкурс на името на проф. Боян Пенев. Крайният срок за изпращане на творбите е 5 май.
Стиховете ще бъдат оценени от тричленно жури, а резултатите от конкурса ще бъдат обявени в навечерието на 24 май – Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост.
За допълнителна информация телефоните за връзка са: 084 618 241 и 0893 551 228.
Мариета КИТАНОВА

Оставете първия коментар към "Поетичен конкурс на името на проф. Боян Пенев подготвят в Разград"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*