От последните минути! Президентът Радев посети пострадалите в Шуменската болница! Снимки и Видео

Румен Радев призова прокуратурата да си свърши добре работата

6

Новината от последните минути е, че президентът Румен Радев посети пострадалите от инцидента, настанени в Шуменската болница. Той призова прокуратурата да си свърши добре работата, да бъдат открити причините за тежкия инцидент и виновните да си получат наказанието. Той изказа съболезнования на близките на загиналите и призова за подкрепа на ранените, това научихме от репортера на ФОРУМ от Шумен Лилия Вълкова.

По думите й ужасът в Хитрино е голям. След посещение в болницата, където са настанени ранените, е имало хора в нечовешко състояние. От мястото на сблъсъка всички коли, паркирани на една много дълга улица са изгорели. Целият парк е обгорен, а дърветата – стърчащи и димящи. Има срутени къщи, евакуират цялото село в момента и смятат да ги настаняват по хижи. За щастие има вече осигурени храна и психолози.

Ужасът е пълен, а тревогата и безпокойството на хората се засилват. Относно версиите за инцидента, към момента е ясно, че не става въпрос за терористичен акт.

Припомняме, че рано тази сутрин се взриви цистерна – част от влакова композиция, която е превозвала 12 вагона с пропилен и четири – с пропан-бутан.

4

6

Оставете първия коментар към "От последните минути! Президентът Радев посети пострадалите в Шуменската болница! Снимки и Видео"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*