Боядисват в жълто всички каруци в Плевенско

Това е според новия режим за регистрация на каруци в община Плевен

Всички каруци в община Плевен да бъдат боядисани задължително в жълто, да бъдат регистрирани в кметствата по места и регистрационните номера да са изписани с едър черен шрифт. По този начин, при установяване на нарушение, нарушителите ще бъдат лесно идентифицирани и санкционирани.

Тези промените са част от предложен изцяло нов раздел към действащата общинска Наредба №3 за обществения ред при използване на пътни превозни средства на територията на община Плевен и бяха коментирани на брифинг с журналисти от председателя на Общинския съвет Мартин Митев. Дебатът по измененията на Наредбата започна на ноемврийската сесия, но предложените промени така и не бяха обсъдени докрай, в това число и тези, отнасящи се до пътните превозни средства с животинска тяга.

„По отношение на предложените промени в Наредба №3, касаещи движението на пътни превозни средства с животинска тяга, искам да поздравява Ваня Орозова – кмет на с. Николаево, за положения труд и предложения от нея изцяло нов раздел по този въпрос. В проекта си тя е обхванала подробно проблема“, коментира председателят на местния парламент.

 

Оставете първия коментар към "Боядисват в жълто всички каруци в Плевенско"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*