Нов общински съветник положи клетва в разградския местен парламент

Мануел Василев зае мястото на д-р Красимир Петров

Мануел Василев зае мястото на д-р Красимир Петров, който по свое желание напусна ОбС

Мануел Василев Чутурков от листата на Реформаторския блок положи клетва като общински съветник

Мануел Василев Чутурков от листата на Реформаторския блок положи клетва като общински съветник

Мануел Василев Чутурков от листата на Реформаторския блок положи клетва като общински съветник на днешната сесия на местния парламент в Разград. Преди това председателят на Общинската избирателна комисия Радка Башакова обяви решението за избора му като общински съветник от листата на Реформаторския блок. Д-р Красимир Петров се заличава от листата, след подадената от него молба за предсрочно прекратяване на пълномощията му. Той напуска местния парламент по лични причини.
След клетвата председателят на Общинския съвет Надежда Радославова честити на Мануел Василев и му пожела успех в работата му като общински съветник.
Д-р Петров бе и председател на Постоянната комисия по социална политика, трудова заетост и здравеопазване и член на комисиите по образование и наука и по международно сътрудничество. В края на днешната сесия предстои да бъде гласувано кой ще го замести. Предложението на председателя на Общинския съвет Надежда Радославова за председател на комисията по социална политика, което бе одобрено от постоянните комисии, е за Янка Георгиева, която до днес бе в групата съветници на БСП. Вчера обаче партията обяви, че снема политическото си доверие от нея и я изключва от ОбС на БСП. Депозирано е и уведомление от Елка Неделчева, че я изключват от групата съветници на БСП, като мотивът бе обявен вчера – че не гласува в синхрон с групата.
Мануел Василев е директор на ПМГ „Акад.Никола Обрешков“. Той бе общински съветник в по-предишния мандат, като тогава бе в групата на Синята коалиция.

Оставете първия коментар към "Нов общински съветник положи клетва в разградския местен парламент"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*